De Bruin Betonwerken voor betonvloeren, funderingen, betonwanden en vloerrenovatie

Vloerrenovatie

Bent u uw woning aan het verbouwen of wilt u uw oude vloer renoveren? Heeft u een houten vloer, maar heeft deze zijn beste tijd gehad en wilt u eens iets anders? U kunt proberen deze vloer op te lappen, maar het is een kwestie van tijd totdat deze er echt uit moet. Uw vloer laten renoveren  en vervangen door een betonvloer is dan een uitstekende beslissing. Wij werken voor aannemers, bedrijven en particulieren.

jaar ervaring
in betonwerken
20 +

Bereken mijn prijs

Op zoek naar voorbeelden?

Betonvloer laten renoveren

Als u dan toch een andere vloer wilt is een betonnen vloer zeker het overwegen waard. De desbetreffende ruimte krijgt een compleet ander karakter, maar met een look geheel van deze tijd. U heeft voortaan geen last meer van bijvoorbeeld houtrot of huiszwam. Een houten vloer is erg gevoelig voor vocht en kan hierdoor krom trekken en zijn mooie uitstraling verliezen. Een vochtige omgeving is daarnaast ook erg ongezond. Al deze punten zijn een goede redenen om uw vloer definitief door beton te laten vervangen. Deze nieuwe vloer isoleert en ventileert optimaal.

Uw huidige vloer wordt vervangen door een geïsoleerde betonvloer of een zogenaamde balk-en-broodjes vloer, welke ook wordt  geïsoleerd. Een betonvloer is zeer slijtvast en gaat hierdoor velen malen langer mee dan een houten vloer. Ook het onderhoud is vele malen eenvoudiger en minder frequent dan bij een houten vloer. Alleen maar voordelen dus. Een betonvloer maakt definitief een einde aan alle ongemakken van een houten vloer.

Een betonnen vloer geeft een ruimte in een handomdraai een industrieel karakter en een tijdloze uitstraling. Soms kan het vervangen van alleen een vloer een volledig ander beeld geven. De inrichting wordt dan bijzaak. Wilt u dus een nieuwe sfeer? Dan kan een vloer vervangen voldoende zijn.

Daarnaast kunnen wij u veel uit handen nemen; denk aan het eventuele sloopwerk, het graafwerk, en de afvoer. Zo weet u zeker dat alles op een professionele en vakkundige werkwijze wordt gerealiseerd. Dat betekent geen geregel en zorgen voor u.

Industrieel karakter

Een betonnen vloer geeft een ruimte in een handomdraai een industrieel karakter.

Tijdloze uitstraling

Het vervangen van alleen een vloer kan een volledig ander beeld geven.

Funderingen door De Bruin Betonwerken

Supersnelle service

Snel onze hulp nodig bij uw project? Dat gaan wij regelen. Vraag direct een offerte aan of bel/mail ons!

Betonrenovatie door De Bruin Betonwerken

Snel een offerte op maat

Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat u snel een offerte heeft; binnen 1 werkdag nemen wij contact op.

Betonvloeren van De Bruin Betonwerken

Sterk in beton!

Specialist in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten. Wij maken alleen gebruik van eerste klas materialen!

Scroll naar boven