De Bruin Betonwerken voor betonvloeren, funderingen, betonwanden en vloerrenovatie

Prijsindicatie ontvangen?

Beton bij De Bruin Betonwerken

Herkomst beton

De herkomst van het beton zoals wij het nu kennen. Het ontstaan en gebruik van het eerste betonachtige materiaal gaat terug tot ver in het verleden. De Egyptenaren, de Grieken en Romeinen hadden namelijk al de handige voordelen van dit materiaal ontdekt en ook goed in gebruik genomen. Beton werd toen al gebruikt bij het bouwen van bruggen, muren en complete gebouwen. Toch is het gebruik van beton voor een langere periode weggevallen. Pas velen eeuwen later werd beton herontdekt. Weliswaar met een andere samenstelling dan die van de Romeinen, maar het eindproduct had dezelfde voordelen.

Huidige beton

Het beton van nu bestaat uit een mengsel van cement, fijne en grove toeslagmaterialen, water en hulp- of vulstoffen. Om het beste beton te krijgen is het afmeten van de juiste verhouding tussen deze bestanddelen van cruciaal belang. Bij bijvoorbeeld te veel water wordt het eindmateriaal beton zwakker. Bij te weinig water zorgt ervoor dat niet al het cement kan reageren en ook dit zorgt voor een zwak eindproduct. Om een goede kwaliteit beton te krijgen is de verhouding tussen; en het gebruik van goede kwaliteitsmaterialen van groot belang.

Beton bij De Bruin Betonwerken

Bij De Bruin Betonwerken zijn wij gespecialiseerd in funderingen, betonvloeren en vloerrenovatie. Wij werken samen met aannemers en bedrijven maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Werken met beton vergt de juiste zorg en aandacht. Er komen veel factoren kijken bij het maken, het storten en het bewerken van kwaliteitsbeton. Met ons oog voor detail, onze specialistische kunde en ons gedreven team kunnen wij u met zekerheid het beste betonwerk bieden.

Een betonvloer kan op vele verschillende manieren bewerkt worden, bijvoorbeeld een gevlinderde betonvloer, ook wel monoliet vloer genoemd. Er zijn nog talloze andere gebruiksmethodes. Ook qua funderingen zijn er verschillende toepassingsmethodes mogelijk. Afhankelijk van uw wensen en het gebruiksdoel van het desbetreffende gebouw of vloer wordt er afgewogen welke fundering of vloer het meest geschikt is. We bekijken samen met u de mogelijkheden en houden u op de hoogte van ontwikkelingen.

Neem contact op

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0488-443630 of te mailen via info@debruinbetonwerken.nl. Wij helpen u graag verder!

Funderingen door De Bruin Betonwerken

Supersnelle service

Snel onze hulp nodig bij uw project? Dat gaan wij regelen. Vraag direct een offerte aan of bel/mail ons!

Vloerrenovatie door De Bruin Betonwerken

Offerte binnen 3 uur

Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat u snel een offerte heeft; overzichtelijk en transparant.

Betonvloeren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs door De Bruin Betonwerken

Sterk in beton!

Specialist in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten. Wij maken alleen gebruik van eerste klas materialen!

Scroll naar boven