De Bruin Betonwerken voor betonvloeren, funderingen, betonwanden en vloerrenovatie

Prijsindicatie ontvangen?

Fundering huis laten storten

Een fundering voor uw huis door De Bruin Betonwerken

Een goede fundering is het belangrijkste onderdeel van een gebouw of constructie. Bij het bouwen van een huis wilt u natuurlijk dat deze basis zo zorgvuldig en professioneel mogelijk wordt uitgevoerd. Voordat u met het bouwen van uw huis kunt beginnen is het belangrijk eerst af te wegen welk type fundering het meest geschikt is voor de bodem op locatie en de constructie die de fundering moet gaan dragen, dit noemen we ook wel een funderingsberekening en is verplicht. Hiervoor heeft u een constructeur nodig. Ook bij vergunningsvrije verbouwingen is dit verplicht. De constructeur zal de fundering tekenen en uitwerken.

Het belang van een goede fundering

U bent op zoek naar een fundering voor uw huis in aanbouw. U heeft dan ook gezien dat er verschillende vormen van funderingen zijn. De meest voorkomende funderingen zijn fundering of staal en paalfundering. De fundering op staal wordt met name gebruikt bij zandgronden en is relatief goedkoper. Paalfunderingen worden gebruikt bij veengrond of moerasbodems. Uw bouwlocatie kan bepalen welke fundering er gebruikt gaat worden. Bouwt u uw huis in het midden, oosten of het zuiden van het land? Dan is fundering op staal waarschijnlijk de beste fundering voor uw huis. Fundering op staal in zachte bodems wordt sterk afgeraden. Dit geeft ongelijke verzakkingen, scheuren in de muren of kan zelf instortingsgevaar creëren. Deze toepassing wordt het meest gebruikt in de Randstad en het westen van het land.

Onze aanpak bij een fundering voor uw huis

Bij De Bruin Betonwerken leveren wij ieder type gewenste betonklasse. Wij storten het beton met indien nodig een bijpassende betonpomp bij gespecificeerde betonpomp. Ook voor bewapening en bekisting kunt u bij ons terecht.  Wij verzorgen alles van a tot z. Zo dus ook het plaatsen van een vorstrand of meerdere betonpoeren is voor ons geen probleem. Alles wordt tot in de punten gemeten, voorbereid, gestort en afgewerkt. Wij nemen op deze manier alles voor u uit handen.

Neem contact op

Twijfelt u welke fundering u nodig heeft, wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0488-443630 of te mailen via info@debruinbetonwerken.nl. Wij hopen dan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de fundering van uw huis!

Funderingen door De Bruin Betonwerken

Supersnelle service

Snel een fundering laten maken? Dit kunnen wij voor u regelen. Vraag direct een offerte aan of bel/mail ons!

Vloerrenovatie door De Bruin Betonwerken

Offerte binnen 3 uur

Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat u snel een offerte heeft; overzichtelijk en transparant.

Betonvloeren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs door De Bruin Betonwerken

Sterk in beton!

Specialist in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten. Wij maken alleen gebruik van eerste klas materialen!

Scroll naar boven