De Bruin Betonwerken voor betonvloeren, funderingen, betonwanden en vloerrenovatie

Prijsindicatie ontvangen?

Fundering schuur laten storten

Een fundering voor uw schuur door De Bruin Betonwerken

Een fundering is het belangrijkste gedeelte van een gebouw of constructie. Zonder een goede fundering krijgen allerlei factoren vrij spel en dat willen we natuurlijk voorkomen. U kunt denken aan bijvoorbeeld een onstabiele ondergrond, maar ook bescherming tegen vocht kan een goede reden zijn voor een fundering.

Het belang van een goede fundering

Er komt heel wat kijken bij het plaatsen van een schuur. Maar voordat er daadwerkelijk gebouwd kan worden moeten er verschillende factoren worden gecontroleerd. Welke funderingen zijn het overwegen waard? Heeft de ondergrond voldoende draagkracht? En hoe is deze gelaagd? Wat is de grondwaterstand? Aan de hand van deze punten kan de meest geschikte fundering worden gekozen. Om u meer inzicht te geven bij het kiezen van de meest geschikte fundering kunt u bodemonderzoek laten doen.

Allereerst is er fundering op staal. Hierbij wordt de bovenste zachte laag van de grond verwijderd. Vervolgens wordt op de onderliggende vaste laag de fundering met staal geplaatst. Dit wordt ook wel rechtstreekse fundering genoemd.

Fundering plaatsen op kleigrond? Dan is paalfundering de uitstekende optie. Doordat de stabiele vaste ondergrond lager zit, zijn er funderingspalen nodig om deze vaste laag te kunnen bereiken. Vervolgens wordt hier de betonnen vloer op geplaatst en kan er verder gebouwd worden.

Dan is er ook nog de algemene vloerplaat. Dit is een tweede funderingsmogelijkheid bij moeras-, veenachtige- en kleigrond. Deze fundering fungeert als een soort vlot. Als er beweging plaatsvindt in de ondergrond dan beweegt het gebouw op deze vloerplaat zich in zijn geheel mee. Deze methode is het meest ideaal bij het bouwen van een schuur. Deze techniek is makkelijk te plaatsen en ook sneller klaar dan de andere methodes. Uw schuur staat stevig, wordt beschermt tegen vocht en staat stabiel.  

Neem contact op

Twijfelt u welke fundering u nodig heeft, wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0488-443630 of te mailen via info@debruinbetonwerken.nl. Wij helpen u graag verder!

Funderingen door De Bruin Betonwerken

Supersnelle service

Snel onze hulp nodig bij uw project? Dat gaan wij regelen. Vraag direct een offerte aan of bel/mail ons!

Vloerrenovatie door De Bruin Betonwerken

Offerte binnen 3 uur

Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat u snel een offerte heeft; overzichtelijk en transparant.

Betonvloeren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs door De Bruin Betonwerken

Sterk in beton!

Specialist in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten. Wij maken alleen gebruik van eerste klas materialen!

Scroll naar boven