De Bruin Betonwerken voor betonvloeren, funderingen, betonwanden en vloerrenovatie

Prijsindicatie ontvangen?

Monolithisch afgewerkte betonvloeren

Afwerking betonvloeren

Betonvloeren zijn op veel verschillende manieren af te werken. De meest voorkomende afwerking en waarschijnlijk ook de favoriet is de monolithische afwerking. Na het storten van het beton wordt deze nog voordat de vloer volledig is uitgehard in één arbeidsgang bewerkt met vlindermachines, deze handeling wordt daarom ook wel vlinderen of mechanisch pleisteren genoemd. De oppervlakte wordt als het ware gepolijst en het beton wordt hierdoor super egaal en spiegelglad. Dit gepolijste beton is zeer geschikt voor bedrijfsloodsen en parkeergarages. Normaal gesproken wordt er over een betonnen vloer een dekvloer gelegd, maar in dit geval fungeert de betonvloer direct als dekvloer.

Gevlinderd beton

Gevlinderd beton heeft veel voordelen die het des te interessanter maken. De betonvloer heeft zo bijvoorbeeld een perfecte vlakheid, dit voorkomt eventuele vloeistofophopingen mocht dit regelmatig voorkomen binnen uw bedrijf. Ook tijdens het schoonmaken blijft er zo min mogelijk vuil achter. Uw betonvloer is zo optimaal schoon te houden. Daarnaast zijn monolietvloeren bestand tegen oliën en vetten. De toplaag kan naar ruwheid en gladheid aangepast worden naar wat wenselijk is voor uw bedrijf. Gepolijst beton heeft door zijn dichtheid een zeer hoge duurzaamheid en is erg slijtvast. Monolietvloeren voldoen hierdoor jarenlang aan de hoogste eisen.

Indien gewenst wordt om de toplaag slijtvaster te maken het oppervlak tijdens het spanen met slijtvast instrooimateriaal aangevuld. Dit kan om verschillende redenen worden toegepast, maar het hangt voornamelijk af van de vloerfunctie en wat het meest praktisch is voor de werkomgeving en het personeel.

Neem contact op

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0488-443630 of te mailen via info@debruinbetonwerken.nl. Wij helpen u graag verder!

Funderingen door De Bruin Betonwerken

Supersnelle service

Snel onze hulp nodig bij uw project? Dat gaan wij regelen. Vraag direct een offerte aan of bel/mail ons!

Vloerrenovatie door De Bruin Betonwerken

Offerte binnen 3 uur

Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat u snel een offerte heeft; overzichtelijk en transparant.

Betonvloeren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs door De Bruin Betonwerken

Sterk in beton!

Specialist in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten. Wij maken alleen gebruik van eerste klas materialen!

Scroll naar boven