De Bruin Betonwerken voor betonvloeren, funderingen, betonwanden en vloerrenovatie

Prijsindicatie ontvangen?

Toepassingen funderingen

Welke fundering is het meest geschikt?

Er zijn verschillende soorten funderingen. Deze hebben met name te maken met de draagkracht van de ondergrond en hoe diep de vaste grondslag in de ondergrond zit. Daarnaast zijn er verschillende toepassingen van funderingen. Een fundering vormt de basis van een gebouw of constructie en bepaald de kwaliteit van het gebouw. Een goede basis is dus van groot belang. Heel begrijpelijk dat u dit door een professional wilt laten doen. De Bruin Betonwerken kan dankzij jaren ervaring en vele vakkundige werknemers iedere klus voor u klaren. Een fundering storten is een behoorlijke klus en dient met uiterste zorg, aandacht en precisie te worden uitgevoerd. U doet er verstandig aan dit door een specialist te laten doen. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het gehele traject van a tot z.

Het belang van een goede fundering

De verschillende toepassingen op funderingen zijn het plaatsen van stroken fundering door middel van bekisting, het plaatsen van vorstranden, de traditionele fundering, tempex fundering en betonpoeren.

Stroken funderingen worden veel toegepast in gebieden waar de vaste grondslag niet te diep ligt. Dit soort fundering wordt op locatie gestort. Dit gebeurt in U-vormige kisten, ook wel bekisting genoemd. Nadat de fundering voldoende is uitgehard wordt de bekisting verwijderd en afgevoerd. Dit is een traditionele vorm van funderen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor Tempex fundering. Deze hebben direct een isolerende werking.

Om de fundering te beschermen tegen de vorst wordt er een vorstrand aangelegd. Deze vorstranden voorkomen het opvriezen van de grond onder de vloer. Vorstranden worden met name gebruikt bij gebouwen met een fundering met staal. Bovendien voorkomt deze vorstrand dat de grond onder het gebouw bevriest. Zo blijft de gehele constructie stabiel en wordt verschuiven voorkomen. De minimale aanlegdiepte van een vorstrand is 80 cm.

Betonpoeren versterken de fundering en verdelen de krachten van de constructie beter. Betonpoeren zijn slijtvaste ankers die deel uitmaken van een goede en sterke fundering. Door betonpoeren te gebruiken bent u er zeker van dat alle krachten van niet alleen het bouwwerk zelf maar ook van moeder natuur worden opgevangen en gelijkmatig worden verdeeld over de fundering en ondergrond. Betonpoeren dienen ter ondersteuning en zorgen voor een stabiele basis wat de kwaliteit en veiligheid van de bouwconstructie verzekerd.

Neem contact op

Twijfelt u welke fundering u nodig heeft, wilt u een offerte aanvragen of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 0488-443630 of te mailen via info@debruinbetonwerken.nl. Wij hopen dan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met uw fundering!

Funderingen door De Bruin Betonwerken

Supersnelle service

Snel onze hulp nodig bij uw project? Dat gaan wij regelen. Vraag direct een offerte aan of bel/mail ons!

Vloerrenovatie door De Bruin Betonwerken

Offerte binnen 3 uur

Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat u snel een offerte heeft; overzichtelijk en transparant.

Betonvloeren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs door De Bruin Betonwerken

Sterk in beton!

Specialist in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten. Wij maken alleen gebruik van eerste klas materialen!

Scroll naar boven