Sterk in vloerrenovatie

Bent u uw woning volledig aan het verbouwen, nieuwbouwproject of wilt u uw oude vloer renoveren? Heeft u een houten vloer, maar heeft deze zijn beste tijd gehad en wilt u eens iets anders? U kunt proberen deze vloer op te lappen, maar het is een kwestie van tijd totdat deze er echt uit moet. Uw vloer laten renoveren  en vervangen door een betonvloer is dan een uitstekende beslissing.

Als u dan toch een andere vloer wilt is een betonnen vloer zeker het overwegen waard. De desbetreffende ruimte krijgt een compleet ander karakter, maar met een look geheel van deze tijd. U heeft voortaan geen last meer van bijvoorbeeld houtrot of huiszwam. Een houten vloer is erg gevoelig voor vocht en kan hierdoor krom trekken en zijn mooie uitstraling verliezen. Een vochtige omgeving is daarnaast ook erg ongezond. Al deze punten zijn een goede redenen om uw vloer definitief door beton te laten vervangen. Deze nieuwe vloer isoleert en ventileert optimaal.

Bereken mijn prijs (TIP)

Op zoek naar voorbeelden?

Betonvloer laten renoveren

Uw huidige vloer wordt vervangen door een geïsoleerde betonvloer of een zogenaamde balk-en-broodjes vloer, welke ook wordt  geïsoleerd. Een betonvloer is zeer slijtvast en gaat hierdoor velen malen langer mee dan een houten vloer. Ook het onderhoud is vele malen eenvoudiger en minder frequent dan bij een houten vloer. Alleen maar voordelen dus. Een betonvloer maakt definitief een einde aan alle ongemakken van een houten vloer.

Een betonnen vloer geeft een ruimte in een handomdraai een industrieel karakter en een tijdloze uitstraling. Soms kan het vervangen van alleen een vloer een volledig ander beeld geven. De inrichting wordt dan bijzaak. Wilt u dus een nieuwe sfeer? Dan kan een vloer vervangen voldoende zijn.

Daarnaast kunnen wij het eventuele sloopwerk, graafwerk, afvoer en het perfect aanleggen van de nieuwe vloer naar uw keuze voor u uit handen nemen. Zo weet u zeker dat alles op een professionele en vakkundige werkwijze wordt gerealiseerd. Dat betekend geen geregel voor u en dus geen zorgen.

Industrieel karakter

Een betonnen vloer geeft een ruimte in een handomdraai een industrieel karakter.

Tijdloze uitstraling

Het vervangen van alleen een vloer kan een volledig ander beeld geven.

Sterk in Beton

Naast dat De Bruin Betonwerken gespecialiseerd is in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten wordt er tevens alleen gebruik gemaakt van eerste klas materialen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.