Sterk in funderingen

Wij zijn de specialist in funderingen voor particulieren en bedrijven. Door onze vele jaren ervaring verstaan we ons vak erg goed. Zo maken wij veel funderingen voor aanbouw van een huis, tuinhuizen, garages en loodsen. Met ons sterke netwerk verzorgen wij uw klus van A-Z. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Vraag een offerte aan en wij helpen u graag.

Bereken mijn prijs (TIP)

Op zoek naar voorbeelden?

Fundering laten storten

Voor een nog beter eindresultaat maken wij gebruik van alleen eerste klas materialen. Dit in combinatie met onze specialisten kunnen wij u fundering aanbieden van de beste kwaliteit. 

Wij leveren ieder type gewenste betonklasse en storten dit rechtstreeks op de bouwlocatie. Ook zorgen wij voor een bijpassende betonpomp bij gespecifieerde opdrachten. Eventuele bewapening en bekisting kunnen wij voor u regelen, opbouwen en afvoeren. U kunt bij ons terecht voor werkvloeren, traditionele funderingen, Tempex funderingen en stroken funderingen. Maar ook het plaatsen van een vorstrand of meerdere betonpoeren is voor ons geen probleem. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van satellietnavigatie GPS voor het zo nauwkeurig mogelijk uitmeten en uitzetten van de werkzaamheden. Alles wordt tot in de punten gemeten, voorbereid, gestort en afgewerkt. Wij verzorgen het gehele proces van begin tot het eind.

Bewapening

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige bewapening op de bouwlocatie en brengen dit vakkundig aan. Desgewenst leveren wij ook prefab-bewapening.

Toepassingen

1. Betonpoeren
2. Stroken fundering
3. Traditionele fundering
4. Tempex fundering
5. Vorstrand

Op zoek naar voorbeelden?

Supersnelle service

Snel een fundering laten maken? Dit kunnen wij voor u regelen. Vraag direct de offerte aan of bel!

Offerte binnen 3 uur

Bereken direct uw eigen prijs via onze berekentool. Heeft u nog afwijkende wensen? Vraag dan nog even een offerte aan.

Sterk in Beton

Naast dat De Bruin Betonwerken gespecialiseerd is in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten wordt er tevens alleen gebruik gemaakt van eerste klas materialen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend jouw prijs laten berekenen?