Funderingen

Sterk in funderingen

De fundering bepaald de kwaliteit van het hele bouwwerk. Is de fundering niet goed dan brengt dat het hele gebouw erboven in gevaar. De meest essentiële aandachtpunten bij het ontwerpen en bouwen van funderingen zijn draagvlak en draagkracht. Isolatiewaarden en waterdichtheid behoren ook tot deze punten. Als één van deze aandachtpunten niet optimaal zijn wordt de kans groter dat de fundering zijn kracht en stabiliteit verliest wat soms tot nare gevolgen kan leiden.

Prijsindicatie ontvangen?

Op zoek naar voorbeelden?

Fundering laten storten

Voor een nog beter eindresultaat maken wij gebruik van alleen eerste klas materialen. Dit in combinatie met onze specialisten kunnen wij u fundering aanbieden van de beste kwaliteit. 

Wij leveren ieder type gewenste betonklasse en storten dit rechtstreeks op de bouwlocatie. Ook zorgen wij voor een bijpassende betonpomp bij gespecifieerde opdrachten. Eventuele bewapening en bekisting kunnen wij voor u regelen, opbouwen en afvoeren. U kunt bij ons terecht voor werkvloeren, traditionele funderingen, Tempex funderingen en stroken funderingen. Maar ook het plaatsen van een vorstrand of meerdere betonpoeren is voor ons geen probleem. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van satellietnavigatie GPS voor het zo nauwkeurig mogelijk uitmeten en uitzetten van de werkzaamheden. Alles wordt tot in de punten gemeten, voorbereid, gestort en afgewerkt. Wij verzorgen het gehele proces van begin tot het eind.

Bewapening

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige bewapening op de bouwlokatie en brengen dit vakkundig aan. Desgewenst leveren wij ook prefab-bewapening.

Toepassingen

1. Betonpoeren
2. Stroken fundering
3. Traditionele fundering
4. Tempex fundering
5. Vorstrand

Sterk in Beton

Naast dat De Bruin Betonwerken gespecialiseerd is in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten wordt er tevens alleen gebruik gemaakt van eerste klas materialen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.