Betonwanden

Sterk in betonwanden

Bent u op zoek naar een betonwand voor uw loods of laaddok dan is het belangrijk dat deze goed geplaatst wordt. Onze vakmensen hebben de nodige ervaring om van uw project een kwalitatief resultaat te maken tegen een scherpe prijs. Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven en aannemers. 

Prijsindicatie ontvangen?

Op zoek naar voorbeelden?

Betonwand laten maken

Wij zijn specialist in het maken van betonwanden voor uw loods of laaddok. Met speciale schotten zorgen wij ervoor dat uw betonwand altijd volledig waterpas krijgen op een afschotvloer. Ook kunnen we deze wanden op een vlakke vloer variërend maken van 60 centimeter tot maximaal 3 meter hoog. Met trots kunnen we zeggen dat we dit systeem zelf ontworpen hebben en hiermee bepalen we een hoge efficiëntie en kwaliteit. Neem een kijkje bij onze projecten om te zien hoe dit in werking gaat. Bent u zelf op zoek naar zo’n betonwand? Vraag vrijblijvend een prijs aan en wij helpen u hier graag mee. 

Eigen ontwerp

Met speciale schotten zorgen wij ervoor dat uw project volledig waterpas is.

Efficiënt werken

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en realiseren uw project zeer efficiënt.

Sterk in Beton

Naast dat De Bruin Betonwerken gespecialiseerd is in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten wordt er tevens alleen gebruik gemaakt van eerste klas materialen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.