Sterk in betonvloeren

Tegenwoordig zijn ze bijna overal te vinden. Nagenoeg elk gebouw is voorzien van betonvloeren. Een betonvloer is namelijk extreem sterk en daarnaast erg onderhoudsvriendelijk. Dit zijn de meest gewaardeerde eigenschappen van beton en daarom wordt beton ook veelvuldig gebruikt in zowel grote als kleine gebouwen.

Het storten van betonvloeren is opdracht één. De afwerking van een betonvloer is een hele andere opgave en vraagt om gepaste aandacht van een ervaren specialist. Al jaren verzorgen en storten wij naar grote tevredenheid voor diverse opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Wij zijn voor zowel bedrijven als voor particulieren te bereiken.

Bereken mijn prijs (TIP)

10
15
Indicatie excl. BTW€ 

  Deze prijs is een indicatie, vraag ter bevestiging nog een offerte aan.

  Hoogwaardige betonvloer laten maken

  Beton is een kunstmatig steensoort dat wordt gevormd door verschillende bestanddelen samen te voegen. Beton ontstaat na het mengen van de juiste hoeveelheden cement, zand, grind en water. Door dit koude mengsel vervolgens in beweging te houden wordt het proces van uitharden verlengt, dit maakt het produceren, vervoeren en storten velen malen praktischer.

  U kunt voor verschillende soorten vloeren bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor werkvloeren van folie of vloerspecie. Het stelwerk, eventuele bewapening en betonstenen, het aanbrengen van randfoam en natuurlijk het storten van het beton nemen wij ook allemaal voor onze rekening. Het beton spuiten wij in met Curing Compound HE om snelle uitdroging te voorkomen. Hierna kan het beton vakkundig worden ingezaagd. Voor een nette afwerking storten wij het beton met (afschot)laser, waarna we het verdichten met trilnaald en drijfrei. Indien gewenst wordt de vloer spiegelglad gevlinderd (monoliet) in de door u gewenste kleur.

  Traditionele bewapening

  Betonvloeren met traditionele bewapening, betonvloeren voor binnen en buiten en monolithisch afgewerkte betonvloeren kunt u door ons laten storten.

  Mogelijkheden

  1. Monoliet afgewerkte vloeren
  2. Vloeistofdichte vloeren met PBV certificaat
  3. Ruw storten van vloerwerken

  Sterk in Beton

  Naast dat De Bruin Betonwerken gespecialiseerd is in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten wordt er tevens alleen gebruik gemaakt van eerste klas materialen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.