De Bruin Betonwerken voor betonvloeren, funderingen, betonwanden en vloerrenovatie

Professionele funderingen, betonvloeren en betonwanden

Sterk in beton!

0 +
jaar ervaring
in betonwerken

Professionele funderingen, betonvloeren en betonwanden

Onze jarenlange ervaring in betonwerken geeft de zekerheid dat ons niets te gek is. Wij zijn gespecialiseerd in funderingen, betonvloeren, betonwanden en renovatieprojecten. Daarnaast gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Denk hierbij aan zwembaden en ronde of veelhoekige constructies.

Ons bedrijf staat bekend om onze uitstekende kwaliteit en flexibiliteit. Wij zijn zowel in binnen- als buitenland actief. Wij werken samen met aannemers, bedrijven en particulieren. Dus of uw project nu groot of klein is, bij ons bent u aan het juiste adres!

Vraag een offerte aan!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Hier zijn we goed in!

Wij helpen u graag!

Onze diensten

Funderingen door De Bruin Betonwerken

Niets is belangrijker dan een goede fundering. Dit is de basis van elk bouwwerk. Bij het leggen van een fundering zijn draagvlak en draagkracht twee essentiële aandachtspunten. Deze worden met uiterste zorg en kunde ontworpen en gebouwd. Ook isolatiewaarden en waterdichtheid zijn twee punten die voor de fundering kwaliteitsbepalend zijn. 

Betonvloeren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs door De Bruin Betonwerken

Het maken van sterke, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke betonvloeren vraagt om zeer zorgvuldige aandacht. Aandacht die alleen ervaren specialisten kunnen bieden. Wij zijn al jaren gespecialiseerd en kunnen oprecht zeggen dat onze betonvloeren aan deze verwachtingen voldoen. Dankzij onze goede kwaliteitsbetonvloeren storten wij voor bedrijven en particulieren. 

Betonwanden van de hoogste kwaliteit van De Bruin Betonwerken

Wij zijn specialist in het maken van betonwanden voor uw loods of laaddock. Met speciale schotten zorgen wij ervoor dat wij uw betonwand altijd volledig waterpas krijgen op een afschotvloer en we kunnen de wanden op een vlakke vloer variërend maken van 60 centimeter tot maximaal 3 meter hoog. Met trots kunnen we zeggen dat we dit systeem zelf ontworpen hebben! 

Vloerrenovatie door De Bruin Betonwerken

Is uw huidige vloer aan vervanging toe? Kan uw versleten houten vloer echt niet meer? Uw vloer laten renoveren  en vervangen voor een betonvloer is dan een uitstekende beslissing. Een groot voordeel is dat u geen last kunt krijgen van bijvoorbeeld houtrot of huiszwam. Een houten vloer is erg gevoelig voor vocht en kan zelfs krom trekken. Met een betonvloer verdwijnen al deze problemen. 

Funderingen door De Bruin Betonwerken

Supersnelle service

Snel onze hulp nodig bij uw project? Dat gaan wij regelen. Vraag direct een offerte aan of bel/mail ons!

Vloerrenovatie door De Bruin Betonwerken

Snel een offerte op maat

Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat u snel een offerte heeft; binnen 1 werkdag nemen wij contact op.

Betonvloeren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs door De Bruin Betonwerken

Sterk in beton!

Specialist in funderingen, betonvloeren en renovatieprojecten. Wij maken alleen gebruik van eerste klas materialen!

Scroll naar boven